2011. június 30., csütörtök

Várkonyi László: Tiszavárkonytól Montrealig - Jelenlegi ára: 3 610 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Tiszavárkonytól MontrealigA könyv listaára: 4400 Ft. Leírás:
A múlt század harmincas-ötvenes éveiben alkotó neves fotóművésznek, Várkonyi Lászlónak a munkásságát foglalja össze a Magyar Távirati Iroda által most megjelentetett fotóalbum. A kötet bevezetőjét Vince Mátyás, a Magyar Távirati Iroda elnöke írta, aki emlékeztet rá, hogy az 1935-től két évtizeden át a legkeresettebb magyar portréfotográfusnak számító Várkonyi László számos méltánytalanságot szenvedett élete során 1956-os disszidálása után életműve egy része megsemmisült, munkássága szinte feledésbe merült. A kötetben két tanulmány olvasható. Az első, Závada Pál író tollából a frissen előkerült portréfotókról szól, Szarka Klára fotótörténész pedig a fotós életművét igyekszik bemutatni a kétnyelvű (magyarangol) kötetben, ablakot nyitva egyben a múlt század közepének fotográfiai közéletére is. Képanyaga az MTI több ezer Várkonyi-képe, melyet kiegészítettek a családtól nemrég megvásárolt hagyatékkal is. A kötetben olyan közéleti személyiségek portréival találkozhatunk, mint Horthy Miklós, Serédi Jusztinián, Károlyi Mihály, Tildy Zoltán vagy Gömbös Gyula. A kor híres színészei közül megelevenedik Karády Katalin, Jávor Pál, Turay Ida, Titkos Ilona, Latabár Kálmán, Dajka Margit, Tolnay Klári, Kiss Manyi, Rökk Marika, Gobbi Hilda, Bajor Gizi, Ruttkai Éva, Darvas Iván és Kállai Ferenc is. A zenészek sorát gyarapítja Kodály Zoltán, Ferencsik János, Otto Klemperer, Fischer Annie és Szvjatoszlav Richter, az énekesekét Simándy József és Osváth Júlia, az írókét pedig Karinthy Frigyes, Kassák Lajos, Déry Tibor, Faludy György vagy Zelk Zoltán. A szép kivitelű, nagyalakú album általános gyűjtőkörű- és szakkönyvtárak számára egyaránt ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-963-7560-39-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 610 Ft

Az aukció vége: 2011-07-05 13:49
. Várkonyi László: Tiszavárkonytól Montrealig - Jelenlegi ára: 3 610 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése