2011. december 24., szombat

METABOND MEGAZEL 250ml - Kedvezőbb fogyasztás! - Jelenlegi ára: 6 120 Ft


Tisztelt idelátogató!
Saját tapasztalataink szerint a termék használatával, az Ön gépjárműve fogyasztása csökken, teljesítménye megnő. Könnyebb hidegindítások. Kevesebb károsanyag kibocsájtás mellett.  
Használata mellett dinamikusabb gyorsulás, nagyobb végsebesség, csendesebb járás érhető el.
Az ár egy 250ml-es flakonra vonatkozik, amely megközelítőleg 1000l üzemanyaghoz elegendő.
Kérdésekre szívesen válaszolok! A részletes leírás az alábbiakban olvasható.
A termék raktárról, azonnal megvásárolható!
A dízelüzemű motorok korszerű üzemanyag-adaléka, kiválóan alkalmas fűtőolajok kezelésére is. Mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, amivel a legkorszerűbb üzemanyag-adalékok, emellett Metabond-tartalma következtében a gázolajjal érintkező fémfelületeken felületnemesítést hajt végre. E hatásnak köszönhetően az egymáson elmozduló fémfelületek precíz illesztését és az üzemanyag rendszer különböző járatainak felületi simaságát érjük el.
A Megasel számos olyan problémát akadályoz meg, amely az üzemanyagok tárolásakor, szállításakor és elégetésekor lép fel. Széleskörben elterjedt gyakorlat az, hogy különböző származású dízel üzemanyagokat összekevernek. Ez hátrányosan befolyásolja azok stabilitását, felgyorsítja az üzemanyagbomlást, iszap- és baktériumképződést, így az üzemanyagok égési értéke jelentősen csökken. A ragadós befecskendező-fúvókák, fertőzött vezetékek, szűrők és szivattyúk a drága üzemanyagot pazarolják, csökkentik a hatásfokot és emelik a karbantartási költségeket. Ezenkívül gyakoriak a korróziós problémák, a rozsda, a savképződés és a vízkárok a dízel berendezéseknél.
A Megasel tartalmazza azokat a magas értékű és sokoldalú alkotórészeket, amelyek szükségesek a felsorolt problémák hatásos kezeléséhez. A Metabond kémiai felület-nemesítő hatásának köszönhetően a csúszó fémfelületek precíz illesztését érjük el, így az élettartam is jelentősen növekedik. A különösen érzékeny befecskendező-fúvóka hatékonyságát a permetező minta betartásával és a pontos üzemanyag-adagolás által lényegesen javítjuk. Így kitolódik az ún. "hideg kigyantásodás". A vízcseppek - amelyek a szuszpenzióban nagy zavarveszélyt képviselnek - emulgálódnak és ezáltal hatásosan eltávolításra kerülnek a berendezésből. A Megasel gyakorlatilag hamumentes (nem tartalmaz szervetlen anyagokat vagy fémeket), kompatibilis a legtöbb szénhidrogén üzemanyagfajtával és nem lehet extrahálni. A Megasel alkotórészei megfelelnek az Amerikai Egyesült Államok Környezetvédelmi Hatósági előírásainak / EPA (DUR) / 365.
Megasel használatával a súrlódásnak sokkal jobban ellenálló felületek és a nagymértékben javított égés által a motorok teljesítménye - üzemanyag-megtakarítás mellett is - jelentősen növelhető. A Megasel összetétele révén tisztítja az összes üzemanyag-vezetéket, meggátolja a szennyeződések lerakódását. Használata környezetbaráttabb motorüzemet tesz lehetővé: a tökéletesebb égés jótékony hatással van a károsanyag-kibocsátásra (kevesebb „ dízelfüst) és a megfelelő energiát kevesebb üzemanyagból nyeri ki a motor. Emellett javítja a hidegindítási tulajdonságokat és megakadályozza az üzemanyag-vezetékek befagyását. A Megasel lecsökkenti a vele kezelt dízelmotor karbantartási igényét.
Megfelelő felhasználás mellett a gépekben garantáltan semmilyen előnytelen elváltozás nem történhet.
Felhasználási területe:
Dízelturbinák, olajégők, gőzfejlesztők és dízelüzemű belsőégésű motorok üzemanyagának kezelésére alkalmas, beleértve a legmodernebb közvetlen befecskendezésű dízelmotorokat is. Biodízel üzemanyag esetén is használható, de az égésjavító hatása mérsékeltebb.
Használatával járó előnyök:
•  Javítja az égést, növeli a teljesítményt
•  3-10% üzemanyag-megtakarítást eredményez
•  Javítja a gazdaságosságot, csökkenti a karbantartási igényt
•  Optimális elgázosodási funkciót kapunk, csökkenti a kipufogó emissziókat
•  Javítja a hidegindítást
•  Keni a hengerfejet
•  Megtisztítja az összes üzemanyag vezetéket
•  Megakadályozza a szénlerakódást
•  Oldja a ragadó szelepeket
•  Megakadályozza a falslevegő hígítást
•  Csökkenti az olajiszap-képződést
•  Megakadályozza a motor „ utánfutását”
•  Megállítja a rozsdát és s korróziót, növeli a gépek élettartamát, csökkenti a  kopást
•  Semlegesíti a savakat
•  Megakadályozza az üzemanyag-vezetékek befagyását
•  Megőrzi az emissziókontroll hatását
Használata:
Az első 200 liter dízelolajnál 40 liter Nr. 2-es dízelolajhoz 20 ml Megaselt adjunk közvetlenül a tankolás előtt. Azután rendszeres használat esetén ez a mennyiség 10 ml-re csökkenthető. Nr. 3-as illetve Nr. 6-os dízelolaj (különböző nehéz fűtőolajak) esetén ezt a mennyiséget meg kell duplázni, illetve szükség esetén megháromszorozni. Biodízel üzemanyag esetén is alkalmazható, de a hatásfok várhatóan alacsonyabb.
Figyelmeztetés:
Ne kerüljön nyílt láng vagy szikra közelébe!
Lakkozott vagy festett felületre lehetőleg ne szóródjon!
Származás: Németország
Kiszerelés: 250 ml
 
 


Jelenlegi ára: 6 120 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 08:30
. METABOND MEGAZEL 250ml - Kedvezőbb fogyasztás! - Jelenlegi ára: 6 120 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése