2011. december 20., kedd

ÚJ! FIX IT PRO karceltávolító filc (TV-s) - Jelenlegi ára: 500 Ft

A postaköltség:   450 Ft
Új termék! Nincs minimálár, a termék 1 Ft-ról indul.
Végre itt a megoldás az autón található karcolások eltávolítására. A FIX IT Pro egy mágikus karceltávolító filctoll, mellyel a karcolásoktól azonnal, hosszú időre megszabadulhat. Elégedett vásárlók milliói tették a FIX IT Pro-t az USA legeladottabb karcjavítójává.
A FIX IT Pro-t bármilyen színű lakkon alkalmazhatja. Összetevői az UV-sugarak segítségével a fényezéshez kapcsolódnak, és azonnal eltávolítják a karcolásokat. Más karcjavítók a hibát csupán elfedik. A FIX IT Pro azonban kitölti a mélyedést, ráadásul a korrózió ellen is védelmet nyújt, mely a karcolások következménye lehet.
A Fix It Pro-t kizárólag árnyékban alkalmazza a megkarcolt felületen, ezt követően pedig közvetlenül napon szárítsa meg!
 
A termék megnyerése után én kiküldöm, hogy az utaláshoz az adatokat és a vevőtől egy pontos postázási címet kérek e-mail-ben. A vevő felhasználónevét fontos, hogy bele kell írni utaláskor, mert erről azonosítom a vásárlóm.
Ha valaki nem tud utalni sehogysem, vele rózsaszín postai csekken meg tudom oldani az aukció lebonyolítását. Amikor termék ára és a postaköltség ára megérkezik mi postázzuk a terméket, ami a postázástól, akár másnap, de van amikor 2 nap és megérkezik.
Nézd meg a többi 1 Ft-os termékeim is...


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-07 19:59
. ÚJ! FIX IT PRO karceltávolító filc (TV-s) - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése